Dejan Vukićević preuzeo Vojvodinu

Vukićević, koji je prije nešto više od mjesec napustio Zetu, dogovorio je dvogodišnju saradnju sa novosadskim klubom
59 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2011. 14:23h

Doskorašnji trener Zete Dejan Vukićević novi je strateg Vojvodine. Vukićević je danas i zvanično promovisan u Novom Sadu, Vojvodina je ekspresno reagovala nakon odlaska sada već bivšeg šefa struke Ljubomira Ristovskog...

Vukićević je osvojio tri trofeja u domaćem klupskom takmičenju - u premijernom šampionatu nezavisne Crne Gore osvojio je titulu sa klubom iz Golubovaca, dok je sa Mogrenom u sezoni 2007/2008. osvojio Kup, a godinu kasnije i titulu...

Nakon svog drugog odlaska sa Trešnjice (prije nešto više od mjesec) Vukićević je kazao da je "stavljena tačka na njegov rad u Crnoj Gori".

Na zvaničnoj promociji u Novom Sadu, Vukićević je na opasku pripadnika „sedme sile“ da će možda kao bivšem igraču Partizana navijači Vojvodine imati negativan stav prema njemu, u diplomatskom tonu odgovorio:

"Taj period u svojoj karijeri smatram veoma uspješnim i rado ga se sjećam. To je za mene, ipak, samo dio istorije. Sada sam član kluba sa bogatom tradicijom, visokim ambicijama i moj cilj i zadatak je da u saradnji sa svima, a posebno sa navijačima od kojih očekujem da podrže Vojvodinu, a ne Dejana Vukićevića, potvrdimo renome i reputaciju, postižemo dobre rezultate uz atraktivnu igru" rekao je Vukićević.

Galerija

Bonus video: