Beranci žele da se izvade za neuspjeh na premijeri

"Mladost se lani pokazala kao ozbiljna ekipa, a znam i da je njihov poraz od Zete od 4:0 dosta varljiv", kaže Slobodan Đukić, trener Berana.
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.08.2011. 08:13h

Beranci sa velikim motivom dočekuju Mladost, a poraz u Petrovcu u prvom kolu je kod povratnika u elitni rang samo probudio želju za osvajanjem prvih prvoligaških bodova.

"Očekujemo da pružimo dobru partiju, a igračima su isplaćena sva dugovanja za prethodnu sezonu. U prvom meču smo poraženi, možda i nezasluženo, ali okrećemo se narednom izazovu. Očekujemo veliku podršku publike, a možda ćemo biti ekipa čije su utakmice i najposjećenije u čitavoj ligi. Daćemo sve od sebe kako bismo došli do pozitivnog rezultata. Mladost se lani pokazala kao ozbiljna ekipa, a znam i da je njihov poraz od Zete od 4:0 dosta varljiv. Oni su u prvom kolu pali posle nekih sopstvenih kikseva", kaže Slobodan Đukić, trener Berana.

A ubjedljiv poraz u prvom kolu donio je i nepredviđena dešavanja u Mladosti...

"Strasti su se smirile, a kao što je javnosti već poznato Mustur i Čolaković odlučili su da više ne dolaze na treninge. Ne računam više na njih, takav potez nije profesionalan...Vjerovatno su se prepoznali kao krivci, ali posle meča sa Zetom nisam pričao neku priču koja se nije čula i do sada. Hendikepirani smo, jer ne možemo da računamo ni na Savićevića, koji je bio naš najbolji igrač na meču sa Zetom. Vraća se, međutim, Raičević, i daćemo sve od sebe da zabilježimo pozitivan rezultat u Beranama. Ukoliko ne upijemo, prvenstvo je tek na početku, čeka nas još dosta utakmica. Domaćin će sigurno imati veliku podršku sa tribina... Za nas je svaki ishod sem poraza dobar, a pokušaćemo da osvojimo i sva tri boda ako nam se ukaže šansa - rekao je Miodrag Vukotić, trener Mladosti.

Berane - Mladost

Berane - Gradski stadion. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Dragan Vujović (Cetinje), Nikola Razić (Podgorica). Početak u 17.30 časova.

Berane (4-4-2): Aković - Rajković, M. Šćekić, Rugovac, Peličić (Vučinić) - A. Šćekić, Cimbaljević, Zejnilović, Radović - Grdinić, Babača.

Mladost (4-4-2): Marčelja - Živković, Lakić, Šofranac, Mijušković - Petrović, Martinović, Vučić, Tomić - Merdović, Krkeljić.

Bonus video: