Tuzani da poprave utisak iz Budve

"U prošlom meču napravili smo puno grešaka, nadam se da ih nećemo ponoviti", rekao je Mladen Vukićević, trener Dečića.
0 komentar(a)
Ažurirano: 13.08.2011. 08:28h

Fudbaleri Dečića dočekuju Petrovac sa željom da poprave utisak nakon neslavne epizode na Lugovima (Mogren je slavio sa 5:1). Tuzani imaju i dodatnu obavezu u prvom meču pred domaćom publikom.

"Pokušaćemo da zaboravimo ovo što nam se desilo u prvom kolu i da se vratimo u psihološkom smislu. Želimo da pred svojim navijačima nastavimo tamo gdje smo stali prošle godine. U prošlom meču napravili smo puno grešaka, nadam se da ih nećemo ponoviti", rekao je Mladen Vukićević, trener Dečića.

Za razliku od prvog meča sa aktuelnim šampionom, Tuzani sada mogu da računaju na Gutića i Begovića, a nedostajaće Nelević, koji je dobio crveni karton u Budvi.

Nakon trijumfa na domaćem terenu, izabranici Milorada Malovrazića su odlučni da novim pozitivnim rezultatom započnu dobar niz i na gostovanjima. Rival je ekipa Dečića, tim koji će i ove sezone šansu tražiti na domaćem terenu, pred vatrenim navijačima. Upravo u toj činjenici i leži najveća opasnost za Petrovčane. I ovoga puta gosti će nastupiti oslabljeni. U timu neće biti Radulovića, a pod znakom pitanja su Nikezić i Mihailović.

"Čeka nas težak meč, vatrena publika i rival koji je željan dokazivanja pred domaćim navijačima. Ne smije nas zavarati njihova igra iz prvog kola i rezultat koji će nastojati da anuliraju pobjedom kod kuće. Imamo kvalitet i potencijal, nedostajaće nam nekoliko igrača, ali sam siguran da možemo da stignemo do pozitivnog rezultata", istakao je bek Petrovca Željko Mrvaljević.

Dečić - Petrovac

Tuzi - Stadion Dečića. Sudija: Milovan Milačić (Podgorica). Pomoćnici: Dragiša Drljević (Berane), Vujadin Jovićević (Cetinje). Početak u 17.30 časova.

Dečić (4-4-2): Pavićević - Vučković, Begović, Gutić, Radulović - Živković, Đukić, Lazarević, Rajković - Lekić, Milić.

Petrovac (4-4-2): Popović - Mi. Radulović, Mrvaljević, Mikijelj, Jovanović - Šofranac, Golubović, Muhović, Graovac - Živković, Nikezić.

Bonus video: