Kovačević saopštio spisak za pripreme na Zlatiboru

"Prijepodne ćemo raditi isključivo na uigravanju i taktici, a zakazane su i dvije utakmice sa omladinskim timovima Slobode iz Užica i Borca iz Čačka”, kaže Kovačević.
0 komentar(a)
Kovačević, Foto: FSCG
Kovačević, Foto: FSCG
Ažurirano: 11.08.2011. 22:12h

Selektor kadetske reprezentacije Crne Gore Sava Kovačević saopštio je danas spisak od 25 igrača na koje računa za pripreme koje će od 14. do 20. avgusta biti odrađene na Zlatiboru , u cilju daljeg selektiranja naše U-17 selekcije za kvalifikacioni turnir za odlazak na Evropsko prvenstvo.

“Na Zlatiboru ćemo organizovati redovni ljetnji kamp, kojim nastavljamo rad poslije ljetnje pauze. Ova ekipa je na okupu već dvije godine i u tom periodu nametnulo se 20-ak igrača, ali ovakve prilike koristimo da damo šansu i ostalim potencijalnim kadnidatima da pokažu dobru formu i kvalitete i tako konkurišu za selekciju koja će igrati kvalifikacioni turnir. Prijepodne ćemo raditi isključivo na uigravanju i taktici, a zakazane su i dvije utakmice sa omladinskim timovima Slobode iz Užica i Borca iz Čačka”, kaže Kovačević.

U nedjelju će se okupiti većina igrača na Trening kampu FSCG, dok će se pet reprezentativaca koji nastupaju za srpske klubove ekipi priključiti na Zlatiboru.

“Pripremama su se odazvali svi igrači koje sam stavio na spisak, a od standardnih reprezentativaca nedostaje samo Šarkić koji je prešao iz Brisela u Sošo, pa nije dobio dozvolu kluba da nam se priključi”, dodao je selektor kadetske reprezentacije.

Kadetska reprezentacija Crne Gore biće domaćin 11. grupe kvalifikacija za odlazak na U-17 EP, koji će biti održan od 19. do 24. oktobra. Protivnici "sokola" biće Španija, Poljska i Malta.

SPISAK

Golmani

Marko Kordić (Vojvodina)

Danilo Lekić (Budućnost)

Lazar Nikolić (Mogren)

Odbrana

Marko Banović (Budućnost)

Jovan Baošić (Mogren)

Miloš Milović (Mogren)

Jovan Bošković (Lovćen)

Lazar Čantrić (Berane)

Stefan Kaluđerović (Budućnost)

Ivan Prančić (OFK Beograd)

Igor Marković (Lovćen)

Vezni red

Nikola Jovanović (Budućnost)

Jovan Čađenović (Partizan)

Stefan Nedović (Mogren)

Marko Janković (Partizan)

Vladan Karadžić (Sutjeska)

Miloš Vučić (Polet Stars)

Žarko Grbović (Mogren)

Milan Vušurović (Lovćen)

Nebojša Kosović (Vojvodina)

Koča Krstović (Empoli)

Napad

Boris Cmiljanić (Budućnost)

Aleksandar Boljević (Zeta)

Lazar Lalošević (Mornar)

Marko Ilinčić (Budućnost)

Bonus video: