"San": Baloteli se ponaša kao dijete od dvije godine

Baloteli se ponaša kao dijete od dvije godine. Dvogodišnjak tada baca kockice oko sebe, a Mario se ističe na drugačiji način”, napisao je britanski tabloid
0 komentar(a)
Baloteli, Foto: REUTERS
Baloteli, Foto: REUTERS
Ažurirano: 08.08.2011. 16:28h

Dok su se engleski mediji utrkivali i imali različita mišljenja o tome ko je bio najbolji igrač Mančester junajteda u Komjuniti šildu, makar nisu imali dilemu ko je bio najgori fudbaler na „Vembliju” - to je bez konkurencije Mario Baloteli.

Mediji na Ostrvu već odavno ne simpatišu Super Marija (to je uglavnom njegova krivica), a nakon poraza od Junajteda u kojem je Italijan potpuno podbacio nisu birali riječi u kritikama...

„Baloteli se ponaša kao dijete od dvije godine koje po svaku cijenu želi da bude u centru pažnje. Dvogodišnjak tada baca kockice oko sebe, a Mario se ističe na drugačiji način”, napisao je „San”.

Baloteli je skrenuo pažnju i kada je zamijenjen u 59. minutu. Roberto Manćini je tada ubacio Gereta Berija, a bivši napadač Intera je istog trenutka krenuo direktno u svlačionicu. Nekoliko sekundi kasnije se ipak opametio i vratio na klupu da odgleda meč do kraja.

Taj potez je natjerao legendu Junajteda Gerija Nevila da počne sa kritikama.

- Balotelijevo ponašanje je sramota za klub. Svaki klub ima probleme i igrače koji ih ponekad stvaraju, ali ovaj momak to radi konstantno. Manćini je potrošio mnogo pres konferencija kako bi ga pravdao, a meni to uopšte nije jasno - rekao je Nevil.

Po Nevilu, Baloteli je najveći problem „građana”.

- Jedne nedjelje je briljantan, a druge je potpuno van igre. Manćini i igrači moraju da odluče šta im je činiti, jer Siti sigurno ima tim za titulu. Ali tek kada se neki problemi riješe - kazao je legendarni desni bek „crvenih đavola”.

Bonus video: