"Građani" ne odustaju od Nasrija

Roberto Manćini hoće još tri igrača do premijernom meča nove sezone Premijer lige protiv Svonsija narednog ponedjeljka
0 komentar(a)
Nasri, Foto: REUTERS
Nasri, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.08.2011. 11:27h

U Mančester sitiju vjeruju da mogu da dovedu Samira Nasrija nakon što ih je odbio ofanzivni vezista Ajaksa, 19-godišnji Kristijan Eriksen.

Ajaks je bio voljna da proda talentovanog Danca, ali je on odlučio da ostane, jer se bojao da među "građanima" neće imati previše šanse da igra.

Sada se uprava kluba okrenula ka Nasriju, a posljednja ponuda od 21 milion funti (24 miliona eura) je odbijena od strane Arsenala.

Mančester siti će tokom naredne nedjelje poslati novu, posljednju ponudu za Francuza, a pretpostavlja se da je u pitanju cifra od 25 miliona funti (28,8 miliona eura).

Menadžer Roberto Manćini zahtjeva da se dovedu još tri igrača do premijernog meča nove sezone Premijer lige protiv Svonsija narednog ponedjeljka.

Nadao se da će jedan od njih biti Eriksen, ali Danac je odbio da pređe među "građane".

- Kristijan je polaskan interesovanjem Mančester sitija, ali u ovom trenutku ne želi da pređe - izjavio je menadžer Ajaksovog fudbalera Martin Skots.

U međuvremenu, Manćini je saopštio Roke Santa Kruzu, Emanuele Adebajoru, Krejgu Belaniju i Vejnu Bridžu da mogu da potraže nove klubove, jer ne računa na njihove usluge.

Bonus video: