Branka: Nismo dobili ponudu Sitija za Snajdera

"Snajder je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji, tako da je normalno da se najbolji evropski klubovi interesuju za njega", kazao je Branka.
0 komentar(a)
snajder, Foto: Reuters
snajder, Foto: Reuters
Ažurirano: 07.08.2011. 08:29h

Inter nije u pregovorima sa bilo kojim klubom iz Mančestera oko Veslija Snajdera! To je za italijanske medije izjavio Marko Branka, tehnički direktor italijanskog vicešampiona.

Prije dva dana "Gazeta delo sport" je objavila informaciju da Holanđanin prelazi u reodve "građana" za 36 miliona eura, ali je u međuvremenu engleski klub to demantovao.

"Nismo dobili nijedan poziv iz Mančestera. Stalno me pitate o budućnosti Snajdera, ali ja iskreno ne znam šta da vam kažem. Nije bilo razgovora i pregovora između klubova", istakao je Branka za novinski agenciju "Ansa".

On je priznao da nije čudo što se mnogi klubovi interesuju za usluge holandskog reprezentativca.

"Snajder je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji, tako da je normalno da se najbolji evropski klubovi interesuju za njega".

Da nema pregovora oko Snajdera, potvrdio je Ernesto Paolilo, generalni direktor Intera.

"Već sam rekao da nema pregovora i to potvrđujem i ovoga puta. Ako stigne ponuda koja se ne može odbiti za Snajdera ili bilo kog drugog igrača, onda ćemo razmisliti", rekao je Paolilo.

Bonus video: