Menadžer: Vidić ne ide u Juventus

"Nema istine u toj informaciji, koju su plasirane novine koje više ne znaju šta da pišu”, kazao je za goal.com Paolo Fabri, saradnik Silvana Martine, koji je Vidićev menadžer za Italiju
0 komentar(a)
vidić, Foto: Reuters
vidić, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.08.2011. 11:05h

Nemanja Vidić nema namjeru da pređe u Juventus, posebno nakon što je postao jedan od ključnih igrača u Mančester junajtedu. Njegov menadžer je, naime, odbacio spekulacije o mogućem prelasku sprskog štopera u redove “Stare dame”, kazavši da na ovu temu nije bilo kontakata sa torinskim klubom.

“Potpuno sam inzenađen tom informacijom. Nije tajna da ga Juventus puno cijeni, i da su ga prošlog ljeta htjeli dovesti. Međutim, Vidić je produžio ugovor sa Mančester junajtedom, u tim pregovorima sam lično učestvovao, a klub mu je garantovao da će postati jedan od simbola Mančestera. Stoga nema istine u toj informaciji, koju su plasirane novine koje više ne znaju šta da pišu. Vidić je kapiten Mančestera i najbolji odbrambeni igrač tima”, kazao je za goal.com Paolo Fabri, saradnik Silvana Martine, koji je Vidićev menadžer za Italiju.

Vidić je karijeru počeo u Slobodi iz Užicа, dа bi zаtim prešаo u Crvenu zvezdu, odаkle je u julu 2004. godine potpisao za Spаrtаk iz Moskve zа 6,5 milionа eurа. Početkom januara 2006. godine, Vidić je stigao u Mаnčester junаjted zа 10,25 milionа eurа.

Sа Crvenom zvezdom je osvojio duplu krunu 2004, а sа Mаnčesterom osvojio tri uzаstopnа prvenstvа Engleske, Ligu šаmpionа i Svjetsko klupsko prvenstvo u fudbаlu 2008.

Debitovаo je zа fudbаlsku reprezentаciju 12. oktobrа 2002. u kvаlifikаcijаmа zа Evropsko prvenstvo u Nаpulju, protiv Itаlije (1:1). Zа reprezenаtаciju je odigrаo 54 utаkmicu i postigao dva golа.

Bonus video: