Iako oslabljen, Petrovac vjeruje u uspjeh

"Vjerujem u ovu ekipu, a siguran sam da će ukazano povjerenje moji igrači i opravdati", kaže Malovrazić, trener Petrovca.
0 komentar(a)
Malovrazić, Foto: Savo PRELEVIĆ
Malovrazić, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 06.08.2011. 08:28h

U taboru Petrovca je sve spremno za prvo ovogodišnje iskušenje pred domaćim navijačima. Želja je trijumf, rival posjeduje kvalitet koji poziva na oprez, a posao će biti dodatno otežan izostankom nekoliko važnih igrača. Mihailović je povrijeđen, baš kao i Zvicer, odnosno Jovanović koji nije u potpunosti spreman. I pored oslabljenog igračkog kadra, šef struke Milorad Malovrazić vjeruje u trijumf na domaćem terenu.

"Lijepo bi bilo da sezonu započnemo trijumfom na domaćem terenu. I pored par kadrovskih problema vjerujem da na premijeri možemo obradovati navijače. Kvalitetno smo radili, pripremili se na najbolji mogući način, i vrijeme je da pokažemo šta je to urađeno u prethodnom periodu. Beranci posjeduju kvalitet, pokušaće da nas iznenade i stignu do prvih bodova. Vjerujem u ovu ekipu, a siguran sam da će ukazano povjerenje moji igrači i opravdati", kategoričan je Malovrazić.

Beranci su se uželjeli prvoligaškog takmičenja, tako da povratniku u elitni rang ne fali ambicija na današnjem gostovanju u Petrovcu.

"Spremni smo za novi izazov, mada ne možemo da računamo na četvoricu standardnih fudbalera. Nedostaju nam Zejnilović, Babača, Rajković i Lalević, koji nemaju pravo nastupa zbog kartona zarađenih u prethodnom prvenstvu. Imamo veliki motiv, ali domaćinu prepuštamo ulogu favorita. Vjerujem da ćemo ove sezone sačuvati prvoligaški status, ali treba da prevaziđemo strah jer smo se do sada u eliti zadržavali samo po jednu sezonu", kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Bonus video: