De Laurentis: Laveciju treba ispiranje mozga

Moramo da „uglobalizujemo“ Lavecija, da mu stavimo do znanja da ako želi da ostane u Napoliju ne može više da se ponaša kao Argentinac, već kao Napolitanac“, kaže De Laurentis.
0 komentar(a)
Ezekijel Laveci, Foto: REUTERS
Ezekijel Laveci, Foto: REUTERS
Ažurirano: 05.08.2011. 10:12h

Aurelio de Laurentis, predsjednik Napolija, i filmski magnat, smislio je originalan način da dovede u red napadača svom tima Lavecija, koji se, očigledno, još uvijek nije potpuno adaptirao na prilike u italijanskom fudbalu.

„Moramo da „uglobalizujemo“ Lavecija, da mu stavimo do znanja da ako želi da ostane u Napoliju ne može više da se ponaša kao Argentinac, već kao Napolitanac, preuzimajući odgovornost za svoje postupke“, kaže De Laurentis.

Predsjednik Napolija ističe da Lavezi mora dobro da trenira.

„I ne smije da traži da ide kući, kao što je to uradio dvije nedjelje prije prošlih novogodišnjih praznika. Mora, takođe, da izbjegne crvene kartone u određenim situacijama. To je tema o kojoj ću govoriti sa svim igračima. Rekao sam menadžeru Lavecija da želim da igrač provede jedan dan sa mnom na mom broju, kako bih mogao da spovedem jedno „ispiranje mozga“. Neke greške se više ne smiju ponoviti“, u svom stilu je kazao De Laurentis, i dodao da će biti teško ponoviti prošlosezonski rezultat (treće mjesto), ali da vjeruje da ekipa može stići do četvrtog mjesta.

Bonus video: