Vuk Martinović ostao želja

"Bili smo u kontaktu sa njim, ali nismo uspjeli da dogovorimo saradnju", kaže Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti.
61 pregleda 0 komentar(a)
Vuk Martinović, Foto: Savo Prelević
Vuk Martinović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.08.2011. 21:04h

Posljednjeg dana prelaznog roka Budućnost nije uspjela da upotpuni spisak pojačanja - doskorašnji kapiten Grblja Vuk Martinović ostao je samo želja “plavo-bijelih”. A mogućnost da Martinović stigne pod Goricu pojavila se nenadano, pošto je bivši mladi reprezentativac Crne Gore nedavno dobio spor sa Grbljem koji je vođen pred Arbitražnim sudom FSCG.

"Prelazni rok je već bio zaključen za nas, ali pokušali smo da iskoristimo to što je Martinović trenutno slobodan igrač. Bili smo u kontaktu sa njim, ali nismo uspjeli da dogovorimo saradnju", kaže Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti.

Podgorički klub prethodno je vratio Srđana Radonjića i Draška Božovića, angažovao Mitra Pekovića i golmana Božidara Radoševića, dok je potpisan ugovor sa Admirom Adrovićem, koji još od ranije trenira sa “plavo-bijelima”.

"Dvojica igrača koji imaju 30 godina starosti ne mogu da naruše koncept o podmlađivanju tima", tako je Jovović opisao novu fizionomiju ekipe.

Poznato je i da su dvojica fudbalera - napadač Stefan Mugoša, koji je već privukao pažnju brojnih inostranih klubova i Petar Vukčević trenutno na “ledu” zbog nesporazuma sa klubom.

Kakav je njihov trenutni status?

"Obojica su igrači Budućnosti. Postoji problem, koji je interni, a takve stvare postoje i u drugim klubovima odnosno u svim zajednicama", zaključio je Jovović.

Bonus video: