Radošević: Nadam se da ću biti prvi golman Budućnosti

Dovođenjem Radoševića čelnici “plavo-bijelih” riješili su novonastali, veliki problem, pošto Miloš Dragojević zbog teške povrede koljena mora na operaciju
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.08.2011. 20:32h

Budućnost je dobila najavljeno pojačanje među stativama - dosadašnji golman splitskog Hajduka Božidar Radošević u predstojećoj sezoni dokazivaće se pod Goricom.

"Nisam oklijevao kada sam dobio poziv iz Budućnosti, a nadam se da ću biti prvi golman u svom novom timu" kazao je Radošević.

Novi golman Budućnosti juče je stigao u glavni grad Crne Gore, potpisao jednogodišnji ugovor i odradio prvi trening sa ekipom.

"Do sada nisam bio u Crnoj Gori, grad je fenomenalan, ovako nešto zaista nisam očekivao. I klub je, takođe, na visokom nivou" dodao je golman Budućnosti.

Radošević je dijete Hajduka, ali ga je u proteklih nekoliko godina klub stalno slao negdje na kaljenje. Dolazak u Budućnost je novi izazov, kao i šansa da se ponovo preporuči Splićanima...

"Zahvalan sam Hajduku što me pustio da odem, jer se ne postaje golman na tribinama ili klupi za rezervne igrače, već isključivo na golu. Nisam znao baš puno o Budućnosti, ali jesam svakako da je najveći klub u Crnoj Gori. Sjećam se da su utakmice Budućnosti i Hajduka u tadašnjim kvalifikacijama za Kup Uefa prije četiri godine bile veoma uzbudljive i zanimljive" kazao je 22-godišnji golman, koji je nastupao za mlađe selekcije Hrvatske.

Da li poznaješ nekog od novih saigrača?

"Sa Brazilcem Flavijom sam se sretao u Splitu, a evo sada smo i saigrači" odgovorio je Radošević.

Novi golman Budućnosti bio je iznenađen činjenicom da je prvi hrvatski fudbaler koji nastupa u elitnoj ligi nezavisne Crne Gore...

"Nisam znao, drago mi je zbog toga. Najvažnije je, međutim, da kao profesionalac pružim sve od sebe kako bi klub ostvario planirano".

Šta možeš da poručiš navijačima Budućnosti?

"Svi pričaju da klub nije osvojio titulu već tri godine. Spreman sam da dam sve od sebe kako bismo ostvarili ciljeve" zaključio je Radošević.

Bonus video: