Bulajić i Kuduzović u Čeliku

Novi članovi „metalurga” su Boris Bulajić, koji je dugo vremena nosio dres Sutjeske, kao i Elmir Kuduzović, sada već bivši član Čelika iz Zenice
0 komentar(a)
Navijači Čelika, Foto: Arhiva "Vijesti"
Navijači Čelika, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 03.08.2011. 18:37h

Ako je suditi po ljetnjoj berzi u drugoligaškom društvu, fudbaleri Čelika biće najozbiljniji kandidat za ulazak u elitni rang takmičenja.

Naime, od danas novi članovi „metalurga” su Boris Bulajić, koji je dugo vremena nosio dres Sutjeske, a ujedno je bio i reprezentativac mlade reprezentacije Crne Gore. Ipak, najzvučnije pojačanje svakako je Elmir Kuduzović, sada već bivši član Čelika iz Zenice.

Uz Bojića, Banovića, Durakua, Vujačića i ostale novajlije, grad pod Trebjesom mogao bi da dobije novog prvoligaša.

- Došao sam u Čelik da budem na prvom mjestu. Ambicije su visoke i sve ćemo učiniti da ih ostvarimo. Imamo dobru ekipu, međutim, to moramo da opravdamo na terenu. Glavni konkurent će nam biti Jedinstvo, ali već u petom kolu na njihovom terenu dokazaćemo ko je gazda u drugoligaškom društvu. Ima dosta novajlija. Ipak, imamo dovoljno vremena da sve kockice složimo do starta prvenstva. Ekipa je spoj mladosti i iskustva što nas čini još jačim - kazao je Bulajić.

Bonus video: