Barios odsustvuje šest sedmica

Novi snimci pokazuju da je oštećenje mnogo ozbiljnije nego što su nam u početku rekli. Prognoza je da će odsustvati šest nedelja, a to nas nervira i kvari odnose sa paragvajskom federacijom - rekao je Klop
0 komentar(a)
Barios, Foto: REUTERS
Barios, Foto: REUTERS
Ažurirano: 03.08.2011. 17:13h

Situacija sa Lukasom Bariosom je ipak ozbiljnija nego što se činilo odmah po završetku Kopa Amerike - napadač Paragvaja će zbog povrede koljena morati da pauzira minimum mjesec i po.

Bariosov klub, Borusija Dortmund, saopštio je da će reprezentativac Paragvaja da odsustvuje najmanje šest sedmica, iako su prvobitne analizr govorile da će biti spreman za 15 dana.

Zato je trener „milionera” Jirgen Klop istakao da je ljut na čelnike Fudbalskog saveza Paragvaja, jer su, kako kaže, davali lažne informacije o Bariosovoj povredi.

- Novi snimci pokazuju da je oštećenje mnogo ozbiljnije nego što su nam u početku rekli. Prognoza je da će odsustvati šest nedelja, a to nas nervira i kvari odnose sa paragvajskom federacijom - rekao je Klop.

Barios je prošle sezone postigao 16 golova za njemačkog šampiona i bio je jedan od ključnih igrača tima u borbi za titulu.

Borusija novu sezonu otvara u petak na svom „Vestfalenu” - u prvom kolu Bundes lige protivnik je Hamburger.

Bonus video: