Galijani: Kasano nije na prodaju

"Ako ne igra jasno je da to može da budem problem za Antonija, jer onda neće moći da konkuriše za reprezentaciju za Evropsko prvenstvo naredne godine", objasnio je Galijani.
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.07.2011. 11:36h

Potpredsjednik Milana Adrijano Galijani kaže da ne očekuje da prodaju Antonija Kasana u ovom prelaznom roku, bez obzira što je fudbaler izjavio da nije srećan sa "San Siru".

Italijanski reprezentativac je treća opcija Masimilijana Alegrija u panadu iza Zlatana Ibrahimovića i Pata, pa je zbog toga bio povezan sa prelaskom u Fiorentinu, Palermo i Đenovu.

"Kasano apsolutno nije na prodaju. Ako ne igra jasno je da to može da budem problem za Antonija, jer onda neće moći da konkuriše za reprezentaciju za Evropsko prvenstvo naredne godine. Međutim, njegov menadžer nije tražio od nas da ga pustimo da ide, da želimo to, valjda bi došao i rekao nam", objasnio je Galijani.

Milan juri još jednog misterioznog igrača, osobu "Mister x".

"Imamo dovoljno dobar tim, ali vidjećemo šta će se desiti do kraja prelaznog roka. Kaka nije ta osoba koju želimo da dovedemo, jer je taj transfer nemoguć".

"Rosoneri" su htjeli Aleksisa Sančeza (Udineze) i Havijera pastorea (Palermo), ali su završili u Barseloni odnosno PSŽ-u.

"Pratili smo Pastorea i prije nego što je došao u Palermo, smatrali smo ga za nasljednika Kake. Postao je preskup, kao i Sančez, jer nema italijanskog tima koji može da plati za igrača 40 ili 50 miliona eura", zaključio je Galijani.

Bonus video: