Budućnost dovodi Božovića i Radonjića, na meti Rašković i Neziri

"Odbranu smo kompletirali, čekamo još jednog veznog fudbalera i jednog napadača", rekao je Radulović
105 pregleda 0 komentar(a)
Božović, Foto: Luka Zeković
Božović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 29.07.2011. 09:43h

Iako je do početka prvenstva ostalo samo deset dana, Budućnost još nije kompletirala tim za predstojeću sezonu.

Od kada je došao Miodrag Radulović dovedeno je jedno pojačanje (Mitar Peković), a narednih dana trebala bi da stignu još dva.

"Odbranu smo kompletirali, čekamo još jednog veznog fudbalera i jednog napadača - rekao je Radulović, ne želeći da spominje imena.

Kako saznajemo, veoma blizu realizacije prelaska u Budućnost su doskorašnji vezista (i defanzivac) Mogrena Draško Božović, te napadač Grblja iz prošle sezone Srđan Radonjić.

Božović, koji je nosio dres Budućnosti do 2008. godine, neće se vratiti u matični klub samo u slučaju da narednih dana pronađe inostrani angažman. S obzirom da su prvenstva u većini zemalja već počela, takav rasplet je teško očekivati. Slično je i sa Radonjićem, koji je igrao za Budućnost još prije 10 godina, doduše kratko, nakon čega je nosio dres brojnih evropskih i domaćih klubova.

Sa Radonjićem i Božovićem se ne završava lista želja podgoričkog kluba. Na meti Budućnosti je pomalo zaboravljeni Milanko Rašković, bivši napadač Zete i Crvene zvezde, koji je do skora igrao u Kazahstanu, ali i nekadašnji mladi reprezentativac SCG Bojan Neziri, bivši igrač Šahtjora i Volfsburga. On je prethodnu sezonu proveo u Inđiji.

Bonus video: