Napadači sa fantomkama napali komesara za suđenje Radojicu Kruščića

Kruščića su sačekala dva napadača sa fantomkama na glavi i zadali mu udarce starim (savitljivim) policijskim pendrecima
124 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2011. 07:29h

Komesar za suđenje Fudbalskog saveza Crne Gore Radojica Kruščić napadnut je u Baru u noći između srijede i četvrtka, pola sata iza ponoći, nedaleko od hotela “Sidro”, saznaju “Vijesti”.

Kruščića su na ulazu u park koji dijeli hotel od puta sačekala dva napadača sa fantomkama na glavi i zadali mu udarce starim (savitljivim) policijskim pendrecima.

Kruščić je dobro prošao u borbi sa maskiranim napadačima, uspio je da izbjegne udarce po glavi, ali mu je zato lakše povrijeđena ruka, na koju je stavljen zavoj.

Komesar za suđenje FSCG boravi u Baru, gdje će u naredna tri dana održati seminar sudijama sa liste za suđenje Fudbalskog saveza Crne Gore u jesenjem dijelu takmičarske sezone 2011/12.

"Dobro sam, sve je u redu, ne bih ništa dalje komentarisao", kazao je Kruščić sinoć “Vijestima”.

Policija traga za napadačima

Na njega su maskirani napadači nasrnuli dok se vraćao iz šetnje gradom.

Na njega su maskirani napadači nasrnuli dok se vraćao iz šetnje gradom

Kruščić je napad prijavio policiji, koja je odmah nakon incidenta napravila uviđaj i još traga za napadačima. Kako saznajemo, Kruščić je kazao policiji da motivi sačekuše mogu biti vezani isključivo za njegov posao u crnogorskoj kući fudbala.

On je na čelu sudijske organizacije od avgusta 2006. godine. Važi za izuzetno principijelnog čovjeka, koji ne podliježe pritiscima, zbog čega mu je predsjednik FSCG Dejan Savićević i povjerio brigu o sudijama.

Bonus video: