Totenhem dobio trku za Mirka Vučinića?

Predsjednik kluba Danijel Levi želi da završi posao u narednih nekoliko dana, kako bi početkom naredne sedmice na miru otišao na dvonedjeljni odmor
65 pregleda 0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 27.07.2011. 11:54h

Totenhem je blizu dovođenja Mirka Vučinića za 15 miliona funti (17 miliona eura) i pored tvrdnje menadžera Alesandra Lućija da se za njega interesuje Mančester junajted.

Kako prenosi portal Goal.com, u Totenhemu su uvjereni da će kapiten selekcije Crne Gore doći u njihov klub.

Predsjednik kluba Danijel Levi želi da završi posao što prije kako bi u miru otišao 15 dana na odmor početkom naredne nedjelje.

Roma je insistirala na cijeni od 17 miliona funti (19,2 miliona eura), ali nakon što je dovela Bojana Krkića iz Barselone, omekšala je stav.

Ova informacija dolazi samo dan naklon što je Alesandro Lući rekao da je razgovarao sa upravom "đavola".

- Razgovarao sam sa ljudima iz Mančester junajteda, ali nismo postigli dogovor. Oni žele Mirka, ali ima još dosta posla dok ne završimo njegov prelazak na "Old Traford" - rekao je Lući.

Međutim, u Totenhemu nisu zabrinuti zbog izjave Lućija, jer je Vučinić nedavno izjavio da je zainteresovan za dolazak na "Vajt Hart Lejn".

- Što se tiče interesovanje Mančester junajteda, nismo zabrinuti. Svakodnevno smo bili u kontaktu sa Romom dvije nedjelje i nikada nismo čuli da su pomenuli interesovanje Mančestera. Vučinić je rekao da je zainteresovan za dolazak u Totenhem, a njegov agent, vjerovatno, pokušava da napravi najbolje za Mirka - rekao je izvor iz Totenhema za Gola.com.

Menadžer Hari Rednap je želio Đuzepe Rosija (Viljareal) i Emanuela Adebajora (Mančester siti), ali je brzo odustao.

Rosi će u Juventus, dok je Adebajor tražio preveliku platu.

- Vučinić je sada glavna meta. Danijel Levi želi da to što prije obavi, kako bi otišao na odmor - zaključio je neimenovani izvor tima iz Londona.

Rednap na raspolaganju od napadača ima Pitera Krauča, Romana Pavljučenka, Robija Kina i Džermejna Defoa. Međutim, sva četvorica mogu da idu.

On želi da dovede jednog pravog strijelca, a Vučinić se idelano uklapa u taj profil.

Dio novac za crnogorskog reprezentativca biće nabavljen prodajom Đovanija do Santosa Udinezeu ili Sevilji za 10 miliona funti (11,3 miliona eura).

Bonus video: