Nove snage jačaju Grbalj

Iako su u minulom periodu puno promijenili tim, za Grbljane prelazni rok još nije završen - u Radanoviće bi narednih dana mogla da pristignu još dva iskusna fudbalera
0 komentar(a)
Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Jovanović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.07.2011. 20:16h

U Radanovićima ljeto protiče u znaku velikih promjena - Grbalj sa novim trenerom Zoranom Tripkovićem i značajno izmijenjenim igračkim kadrom očekuje predstojeći prvoligaški izazov. Desetak dana prije početka prvenstva tim iz Radanovića vratio se sa Zlatibora, i u narednom periodu odradiće glazuru na svom terenu.

"Klub je odlučio da se ove godine podmladi ekipa. Sa nama su brojni kadeti i omladinci koje predvodi iskusniji kapiten Radulović. U proteklih devet dana imali smo zaista izvanredne uslove za rad na Zlatiboru, a vrijeme nas je takođe poslužilo na najbolji mogući način" ističe Tripković, koji je do sada bio pomoćnik u više prvoligaških klubova, dok je vodeći drugoligašku ekipu Bratstva stigao do baraža...

Grbljani su do sada dobili i nekoliko iskusnih pojačanja - u Radanoviće se vratio Božo Milić, a stigli su i Saša Jovović iz Mornara, Dušan Mićić (Rudar), doskorašnji vezista Mogrena Goran Jovanović, te provjereni golman Mileta Radulović, koji je u prethodnoj sezoni branio za OFK Bar.

"Stigao je i mladi Ćetko Manojlović iz Zemuna, koji je inače dijete Grblja. Jovanović je povrijeđen stigao na Zlatibor, ali nadam se da ćemo brzo moći da računamo i na njega. Vjerujem da ćemo u narednom periodu dobiti još dvojicu iskusnijih igrača" rekao je Tripković.

Ne računajući prethodnu sezonu, klub iz Radanovića je konstantno bio u vrhu...

"Ambicije su opstanak u ligi i afirmacija mlađih, a ukoliko se ukaže šansa spremni smo da napravimo i nešto više. Treba znati da ćemo u novoj sezoni imati puno mladih fudbalera, čak 70 odsto igrača su rođeni u intervalu od 1990. do 1994. godine. A to su sve momci iz Grblja i okoline - iz Budve, Kotora, Tivta" zaključio je Tripković.

Bonus video: