Savićević: Pastore i Hamšik su bolji od Fabregasa

Jovetić se dobro oporavio od povrede. Očekuje ga sjajna sezona, a ako Laveci ode, Napoli će sigurno pokušati da ga dovede - kazao je Savićević za italijanski radio Sportiva
0 komentar(a)
Dejan Savićević, Foto: Savo Prelević
Dejan Savićević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 24.07.2011. 11:04h

Predsjednik Fudbalskog saveza Crne Gore (FSCG) Dejan Savićević ocijenio je da su Havijer Pastore iz Palerma i Marek Hamšik iz Napolija kvalitetniji igrači od kapitena Arsenala Seska Fabregasa, kao i da bi Napoli ovog ljeta trebalo da angažuje Stevana Jovetića iz Fiorentine, ako ih napusti Esekjel Laveci.

- Jovetić je pokazao da se dobro oporavio od povrede, zbog koje je pauzirao godinu. To se vidjelo u kvalifikacionom meču za Evropsko prvenstvo između Crne Gore i Bugarske. Očekuje ga sjajna sezona, a ako Laveci napusti Napoli, taj klub će sigurno pokušati da ga dovede - kazao je Savićević za italijanski radio Sportiva.

On je ocijenio da su fudbaleri iz italijanske Serije A, Pastore i Hamšik, bolji igrači od španskog reprezentativca Fabregasa, koji se nalazi na meti evropskog prvaka Barselone.

- Za mene su Pastore i Hamšik kvalitetniji od Fabregasa. On je dobar igrač sredine terena, ali mu nedostalje bolja promjena ritma kada je sa loptom - smatra bivši fudbaler Budućnosti, Crvene zvezde i Milana.

Savićević je kazao da će u narednoj sezoni italijanskog prvenstva šampionsku trku, ponovo, voditi Milan i Inter.

Predsjednik FSCG dodao je da bi reprezentativac Crne Gore i napadač Rome Mirko Vučinić trebalo da u ovom prelaznom roku napusti klub iz Rima.

Bonus video: