Modrić vrijedi mnogo više od 35 miliona funti

Da li će otići ili ostati, to je u rukama predsjednika kluba Danijela Leva. Ako on kaže da nije na prodaju, onda je to tako - rekao je iskusni trener
0 komentar(a)
Modrić, Foto: REUTERS
Modrić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 23.07.2011. 12:10h

Menadžer Totenhema Hari Rednap vjeruje za zvijezda tima Luka Modrić vrijedi mnogo više od 35 miliona funti (40 miliona eura) koliko za njega nudi Čelzi.

Hrvatski reprezentativac je priznao da želi da napusti "Vajl Hart Lejn" i da pređe u redove "plavaca", alui uprava Totenhema za sada ostaje čvrsta u namjeri da ga ne proda.

- Luka vrijedi mnogo više od ponuđene sume od strane Čelzija. Mi želimo da zadržimo najbokje igrače, a Luka je jedan od njih. Da li će otići ili ostati, to je u rukama predsjednika kluba Danijela Leva. Ako on kaže da nije na prodaju, onda je to tako. Znam da je ovo teška situacija za Luku, ali nadam se da ćemo naći najbolje rješenje i za njega i za klub - rekao je Rednap.

Engleski mediji pišu da će u narednih nekoliko dana Čelzi poslati novu, posljednju ponudu za Modrića, a ona će glasiti na 40 miliona funti (45,3 miliona eura).

Modrić je u Totenhem stigao 2008. godine iz zagrebačkog Dinama za 16,5 miliona funti (18,7 miliona eura).

Bonus video: