Manćini: Moramo da dovedemo nekoliko kvalitetnih pojačanja

Ove sezone nastupićemo u Ligi šampiona, u kojoj želimo da ostavimo dubok trag. Zbog toga su nam pojačanja neophodna - rekao je italijanski menadžer
0 komentar(a)
Manćini, Foto: Reuters
Manćini, Foto: Reuters
Ažurirano: 22.07.2011. 14:18h

Mančester siti nikako da dovede vrhunsko pojačanje, zbog čega je strpljenje menadžera Roberta Manćinija pri kraju.

- Moramo da kupimo nekoliko kvalitetnih igrača i tek onda možemo reći da imamo šansu da osvojimo prvenstvo. Želimo da budemo bolji nego prošle godine, kada smo završili s istim brojem bodova kao drugoplasirani Čelzi. Ove sezone nastupićemo u Ligi šampiona, u kojoj želimo da ostavimo dubok trag. Zbog toga su nam pojačanja neophodna - rekao je italijanski menadžer.

“Građanima” je dosad promakao Aleksis Sančes, koji je potpisao za Barselonu, a uprava nikako da dovede Samira Nasrija i Serhija Aguera. Osim crnogorskog asa Stefana Savića, stigao je još samo Gael Kliši iz Arsenala. Uzgred, Karlos Teves je na pragu odlaska...

- Moramo da pričekamo 10-ak dana, a onda se nadam da ćemo uspjeti da dovedemo igrače koje priželjkujemo. Teves? S njim se nisam čuo, jer mu je telefon isključen. Što se mene tiče, on je i dalje igrač Sitija, baš kao i prije tri dana - zaključio je Manćini.

U klub je danas na probu stigao 32-godišnji Njemac Timo Hildebrand, bivši golman Štutgarta, Valensije i Hofenhajma, koji bi bio zamjena Džou Hartu.

Bonus video: