Velimirović potpisao za LKS Lođ

Drago mi je što ću karijeru da nastavim u ozbiljnom klubu i zemlji koja jemnogima bila odskočna daska u karijeri - rekao je mladi golman
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.07.2011. 20:58h

Mladi reprezentativac i bivši čuvar mreže Petrovca Pavle Velimirović je i zvanično postao novi član poljskog prvoligaša LSK Lođa.

Nakon komplikovanih i teških pregovora koji su trajali tokom dana, talentovani čuvar mreže je potpisao ugovor na godinu uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu.

- Drago mi je što ću karijeru da nastavim u ozbiljnom klubu i zemlji koja jemnogima bila odskočna daska u karijeri. Nakon perioda adaptacije iprobnih mečeva zadovoljio sam upravu novog poljskog prvoligaša i nakon potpisao ugovor. Zadovoljan sam uslovima, ekipa je dobroselektirana, a ambicije Lođa se poklapaju sa onim što želim. Ligu prati i veliki broj menadžera, a samo i isključivo od mog rada i napretka zavisiće i moj dalji fudbalski put - istakao je Velimirović.

Daroviti čuvar mreže je pažnju brojnih klubova privukao odličnim rolamau dresu petrovačkog prvoligaša. Nakon nekoliko partija u dresu mladereprezentacije , inostrani angažman se nametnuo kao logičan slijedokolnosti.

- Znajući njegove golmanske i ljudske kvalitete ne sumnjam da će biti prvo i pravo rješenje na golu novog prvoligaša iz Poljske. Vjerujem da će znati da seizbori sa pritiskom iako je vrlo mlad, a očekujem da u narednom periodu zablista na međunarodnoj sceni - istakao je jedan od najzaslužnijih zanjegov golmanski razvoj, trener golmana Petrovca Vanja Pejović.

Bonus video: