Anži daje 50 miliona za Pastorea

Koliko god neki klub procijeni da vrijedi njegova najveća zvijezda, Anži je spreman da plati.
0 komentar(a)
Havijer Pastore, Foto: Reuters
Havijer Pastore, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.07.2011. 12:52h

Do dolaska Roberta Karlosa pred početak ove sezone ruski premijerligaš Anži bio je u svjetskim okvirima anoniman klub. Sada svi svjetski mediji bruje o timu iz Mahačkale.

Razlog je jasan - koliko god neki klub procijeni da vrijedi njegova najveća zvijezda, Anži je spreman da plati.

Prije desetak dana Anži se uključio u trku za Brazilcem Nejmarom, i to sa Realom, Barselonom, Čelzijem... Anži ne odustaje od pokušaja da se dovođenjem najboljih igrača uključi u borbu za Ligu šampiona, pa je poslao ponudu Palermu za Havijera Pastorea.

- Predsjednik Palerma Mauricio Zamparini objavio je da se klub neće odreći Pastorea za manje od 50 miliona eura. Toliko je za sada spreman da plati samo Anži, koji je poslao zvaničnu ponudu. Prema njoj, godišnja plata igraču bi bila šest miliona eura - kazao je agent Pastorea, Marselo Simonjan za „Napoli today”.

Zamparini je ranije najavio da je vjerovatnoća da Pastore napusti Palermo veća od 90 odsto, a da su najozbiljniji u njegovom dovođenju Real i Malaga, mada se interusuju i Čelzi i oba premijerligaša iz Mančestera.

I dok ruski klub čeka šta će da se desi sa Argenticem, stigao je negativan odgovor iz Engleske - Roman Pavljučenko je istakao da ne želi da pojača taj klub. Rusi su bili spremni da za njega Totenhemu plate 11 miliona eura.

Bonus video: