Totenhem pušta Modrića za 45 miliona funti

Levi osjeća da može da sačuva obraz pred navijačima samo ako dobije svotu veću od 40 miliona funti za igrača kojeg je kupio u ljeto 2008. za 16,5 miliona - navodi se u tekstu
0 komentar(a)
Modrić, Foto: REUTERS
Modrić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 04.07.2011. 09:30h

Britanski tabloid “The People” najavio je da će 25-godišnji hrvatski reprezentativac Luka Modrić ovog ljeta napustiti Totenhem, a da će za njim otići i Garet Bejl.

“Sparsi će pustiti Modrića za odštetu od 45 miliona funti i gledati kako ga Bejl slijedi kroz izlazna vrata “Vajt Hart lejna”. Modrića želi Roman Abramovič, dok je Bejl rekao svojim prijateljima da bi želio u Mančester siti”, piše “People”.

Iako je predsjednik Totenhema Danijel Levi odbio početnu ponudu za Modrića tešku 22 miliona funti, ne postavlja se pitanje da li će bogati gazda Čelzija povećavati cifru, jer očajnički želi hrvatskog plejmejkera, koji bi znanjem i lucidnošću unio živost i maštu u istrošeni vezni red.

“Levi osjeća da može da sačuva obraz pred navijačima samo ako dobije svotu veću od 40 miliona funti za igrača kojeg je kupio u ljeto 2008. za 16,5 miliona”, navodi se u tekstu.

Bonus video: