Alvares poklon Gasperiniju

italijanski klub je dogovorio sve oko prelaska Rikija Alvaresa iz Veleza, a transfer vrijedi oko 13 miliona eura, prenose italijanski mediji
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2011. 18:20h

Inter je pobijedio Arsenal u trci za argentinsko čudo od igrača (tako ga makar predstavlaju u domovini) - italijanski klub je dogovorio sve oko prelaska Rikija Alvaresa iz Veleza, a transfer vrijedi oko 13 miliona eura, prenose italijanski mediji.

Tako je gazda Intera Masimo Morati poklonio novom treneru Đanpjeru Gasperiniju i drugo ljetnje pojačanje, nakon što je nedavno dogovoren prelazak brazilskog desnog beka Džonatana iz Santosa.

Italijani dolazak Alvaresa (ima 23 godine, polušpic) karakterišu kao jasnu namjeru milanskog kluba da u ovom prelaznom roku pusti Veslija Snajdera ako za njega dođe ozbiljna ponuda. Čelzi i Mančester junajted ga odavno žele, s tim što se ser Aleks Ferguson dvoumi između Holanđanina i Luke Modrića.

„Mediaset” prenosi da Morati narednih dana želi i da završi još jedan posao - da angažuje Rodriga Palasija iz Đenove, a da "grifonima" pošalje Gorana Pandeva. Problem je, međutim, što Makedonac nije zainrteresovan da ide iz Intera...

Sa druge strane, "Gazeta delo sport" tvrdi da je Inter dogovorio i dolazak Evera Banege iz Valensije za devet miliona eura.

Bonus video: