Aguero hoće samo Real

Naredio je agentu da stopira pregovore sa Juveom. Aguerova strategija je jasna - čekaće do samog kraja prelaznog roka, jer želi da zaigra za Real”, napisao je madridski „As”
0 komentar(a)
Aguero, Foto: REUTERS
Aguero, Foto: REUTERS
Ažurirano: 03.07.2011. 14:28h

Navijači Atletiko Madrida su u šoku, Serhio Kun Aguero je na pravom putu da crveno-bijeli dres zamijeni onim omraženim - kraljevskim!

Argentinac je posljednjih nekoliko dana bio u pregovorima sa Juventusom, pričalo se da je na korak od potpisivanja ugovora sa „starom damom”, ali je stopirao sve, jer je njegova želja da igra u Realu.

Tako su i Atletiko i Juventus u istom danu doživjeli veliki šamar - Madriđani jer igrač u kojeg su se kleli ide u Real, a Juve zato što po svemu sudeći ostaje bez planiranog pojačanja.

„Naredio je agentu da stopira pregovore sa Juveom. Aguerova strategija je jasna - čekaće Florentina Peresa do samog kraja prelaznog roka, jer želi da zaigra za Real”, napisao je madridski „As”.

Sada je izgleda na potezu Real kojeg sigurno očekuju teški pregovori sa upravom Atletika, ali Žoze Murinjo i Peres imaju jasnu situaciju ako žele da angažuju sjajnog Argentinca.

Španski mediji sada ističu da bi kupovina Aguera za Real značila i definitivno odustajanje od Nejmara iz Santosa.

Bonus video: