Manćini: Dolazak Savića je gotova stvar!

Pitate me za Nasrija? Ne, taj posao nije završen. Ali mogu da kažem da je Savićev transfer gotov - bio je jasan Manćo za „Njuz of d vorld”
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2011. 14:10h

Da li njegov transfer vrijedi sedam, osam ili 10 miliona eura vjerovatno se nikada neće ni saznati, ali više dileme nema - Stefan Savić će naredne sezone da nosi dres Mančester sitija.

Nakon želja Partizana da ga zadrži i ćutanja ljudi iz Sitija, oglasio se i čovjek koji valjda najbolje zna koliko je stvar ozbiljna - menadžer „građana” Roberto Manćini koji je u samo jednoj rečenici otklonio sve dileme:

- Pitate me za Nasrija? Ne, taj posao nije završen. Ali mogu da kažem da je Savićev transfer gotov - bio je jasan Manćo za „Njuz of d vorld”.

Dakle, saga je gotova pa će mladi bek crnogorske reprezentacije od naredne sezone da se nadmeće u Premijer ligi i to u dresu najbogatijeg svjetskog kluba. I dalje nije poznato da li će Savić da pomogne Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa da se potom preseli na Ostrvo, a to je upravo ono što u beogradskom klubu najviše potenciraju.

Kako god, Manćini nije samo pričao o Saviću, već o kompletnom prelaznom roku manjeg kluba iz Mančestera. Karlos Tevez će izgleda i dalje da bude kapiten tima sa Istlendsa.

- Srećni smo što ostaje. Željeli smo zamjenu Tevez-Eto, ali Inter nije htio da pusti Kamerunca.

Priznao je i koje bi igrače iz Serije A želio u Sitiju. Dominiraju igrači Napolija.

- Sviđaju mi se Laveci, Hamšik i Kavani, kao i Pastore. Oduševljen sam i nekim igračima Udinezea - sjajni su Armero i Isla, kao i Di Natale, šteta je što je već u godinama - istakao je Manćini.

Bonus video: