Inter odbio razmjenu Eto - Tevez

Manćini je potvrdio da je dogovoren transfer Stefana Savića iz Partizana, a da ne isključuje mogućnost dolaska Samira Nasrija
0 komentar(a)
Manćini, Foto: Reuters
Manćini, Foto: Reuters
Ažurirano: 03.07.2011. 09:22h

Italijan Roberto Manćini, menadžer Mančester sitija, priznao je da je želio da napravi razmjenu sa Interom, da u Milano pošalje Karlosa Teveza, a da dobije Samjuela Etoa.

Međutim, vlasnik italijanskog vicešampiona Masimo Morati odbio je takvu mogućnost.

Argentinac je u jednom dijelu sezone traži da ode iz redova "građana", ali osvajanje prvog trofeja (FA kup) nakon više od tri decenije i plasman u Ligu šampiona bili su ključni da se predomisli.

- Tevez ostaje kod nas, on je fantastičan igrač. Bilo je priče o razmjeni za Etoa, ali Inter je odbio takvu mogućnost - objasnio je Manćini.

On je potvrdio da je dogovoren transfer Stefana Savića iz Partizana, a da ne isključuje mogućnost dolaska Samira Nasrija.

Mančester siti je povezan sa mnogim igračima, a Manćini je rekao da iz Serije A ima nekoliko omiljenih igrača koje bi volio da vidi u svom timu.

- Volim Ezekijela Lavecija, Mareka Hamšika, Edisona Kavanija, Havijera Pastorea, Pabla Armera i Mauricija Islu - zaključio je Manćini.

Bonus video: