Inter se interesuje za Vučinića

Kako pišu italijanski mediji, Inter bi u ovu priču mogao uključiti neke od igrača koji nijesu u prvom planu, a koji bi mogli biti interesantni za Romu.
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 01.07.2011. 10:21h

Iako je Palasio prvi na listi želja novog trenera Intera Gasperinija za poziciju spoljneg napadača, Inter nekako u sijenci sondira teren za Mirka Vučinića, koji je nezadovoljan u Romi, prije svega zbog odnosa navijača prema koji se promijenio u posljednje dvije godine, kako je nedavno izjavio njegov menadžer Alesandro Lući.

Vučinić, naravno, nije i ne može biti smatran kao obična alternativa ako propadne transer Palasija. Ni u Interu tako ne misle, a Gasperini je veliki ljubitelj „lika i djela“ Vučinića. Kako pišu italijanski mediji, Inter bi u ovu priču mogao uključiti neke od igrača koji nijesu u prvom planu, a koji bi mogli biti interesantni za Romu.

Pored golmana Vivijana, za koga je Roma zainteresovana već neko vrijeme, i koji bi dobrodošao u slučaju da propadne dovođenje Stekelenburga iz Ajaksa, Inter bi u transfer Vučinića u milanski klub mogao uključiti Santona, Tijaga Motu („Želi da ostane u Interu, ali ako i Inter to ne želi, prvi izbor je Roma“, rekao je nedavno njegov menadžer) i Pandev, koji ima prošlost u dresu Lacija, ali i visoku zaradu za Romine prilike od 3,5 miliona eura godišnje.

Bonus video: