Savić i definitivno u Mančester sitiju

Kako „Vijesti” saznaju, dogovor između sve tri strane je postignut, pa će Savić nakon manje od godinu napustiti Partizan i preći u jedan od najbogatijih klubova na svijetu.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2011. 07:28h

Arsen Venger je u posljednjem trenutku shvatio kakvu je grešku napravio i pokušao da ugrabi crnogorskog bisera, u trku se uključio i Liverpul, ali su svi zakasnili - Stefan Savić u utorak će odraditi ljekarske preglede i potpisati ugovor sa Mančester sitijem!

Kako „Vijesti” nezvanično saznaju, dogovor između sve tri strane je postignut, pa će 20-godišnji štoper nakon manje od godinu napustiti Partizan i preći u jedan od najbogatijih klubova na svijetu.

Savić je sjajnim igrama za „crno-bijele” u Ligi šampiona i reprezentaciju Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo skrenuo pažnju velikih klubova na sebe. Posebno je oduševio na „Vembliju”, kada je Crna Gora osvojila istorijski bod protiv Engleske (0:0).

Mediji su iz dana u dan prenosili da se za njega raspituju Roma, Milan, Inter, Atalanta, Sporting, Mančester junajted..., ali je najkonkretniji bio prebogati vlasnik kluba sa Istlendsa, šeik Mansur bin Zajed Al-Nahjan, koji je ispunio veliku želju trenera Roberta Manćinija.

Kao što je poznato, 20-godišnji Mojkovčanin je bio na probi u Arsenalu u januaru prošle godine, ali je Venger nakon dužeg premišljanja odlučio da ga ne angažuje. Htio je da se ispravi, ali će Savića sada morati da gleda u dresu velikog rivala...

Galerija

Bonus video: