Ubjedljiv poraz Zete u Trnavi

Vođstvo domaćinu donio je Koro Isa Kone u 30. minutu.Na 2:0 povisio je Marek Kaščak u 48, a konačan rezultat postavio je Ladislav Tomaček u 81. minutu.
0 komentar(a)
Zećani, Foto: Boris Pejović
Zećani, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 30.06.2011. 19:17h

Zeta je potopljena u Trnavi, ubjedljiv poraz od domaćeg Spartaka od 3:0 ne ostavlja ni gram nade našem predstavniku u revanšu. Slovaci su opravdali ulogu favorita - domaćin je bio znatno bolji, fudbaleri Spartaka napravili su desetak šansi...

Sa druge strane, fudbaleri Zete nisu imali rješenje za veoma raspoloženog Konea, koji je i doveo domaćina u vođstvo u 30. minutu. Uprkos tome, gosti su mogli i puno bolje da prođu pošto je pri vođstvu domaćina od 1:0 Božović pogodio prečku, dok je i Škuletić ubrzo prokockao dvije dobre situacije pred golom domaćeg golmana Raške. U nastavku su, međutim, Slovaci potvrdili da su spremniji i kvalitetniji tim od gostiju - već u trećem minutu drugog dijela Kaščak je povećao na 2:0, dok je rezervista Tomaček zapečatio sudbinu Zete.

"Poraženi smo od objektivno boljeg protivnika. Žao mi je, mađutim, što smo praktično sami sebe dali golove. Imali smo , međutim, i prečku Božovića, kao i pola sata dobre igre. A da smo postigli pogodak, sve bi puno drugačije izgledalo. Kada smo na početku drugog poluvremena primili drugi gol, nakon toga je sve bilo mnogo teško po nas. Mislim ipak, da je rezultat previsok, odnosno da bi bilo realno da smo poraženi sa dva gola razlike" prokomentarisao je Dejan Vukićević, trener Zete.

Revanš se igra 7. jula na stadionu kraj Bistrice.

Spartak - Zeta 3:0

Trnava - Stadion “Antona Malatinšeko”. Gledalaca: 2.000. Sudija: Padrejg Saton (Republika Irska). Strijelci: Kone u 30, Kaščak u 48. i Tomaček u 81. minutu. Žuti kartoni: Prochazka, Ciprus, Dialo, Sabo (Spartak), Kaluđerović, Petrović, Knežević (Zeta).

Spartak: Raška, Prochazka, Bernat (Tomaček), Machovec, Čarnota, Ciprus (Sabo), Gros, Kone (Gogolak), Dialo, Kaščak, Petraš.

Zeta: Ivanović, Kaluđerović, Zlatičanin, Peličić, Novović, Petrović, Božović (Lađić), Došljak, Burzanović (Knežević), Korać, Škuletić.

Bonus video: