Rudar doveo Radusinovića iz Grblja

Novi članovi Rudara od juče su i štoper Igor Radusinović, koji je pod Golubinju stigao iz Grblja i golman Goran Vukliš, doskorašnji čuvar mreže BSK–a iz Banjaluke
0 komentar(a)
Radusinović, Foto: Savo Prelević
Radusinović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 30.06.2011. 16:11h

Nakon Ermina Alića iz bjelopoljskog Jedinstva, novi članovi Rudara od juče su i štoper Igor Radusinović, koji je pod Golubinju stigao iz Grblja i golman Goran Vukliš, doskorašnji čuvar mreže BSK–a iz Banjaluke. Dogovoreno je da u Pljevljima ostanu godinu, odnosno tri, a očekuje se da bitno pojačaju konkurenciju u ekipi trenera Dragana Radojičića.

Popularni „rudari“, inače, vrijedno treniraju, dva puta dnevno na terenu u obližnjoj Borovici i polako sklapaju „mozaik“ koji bi trebalo da im donese dobar rezultat u predstojećem dvomeču sa bečkom Austrijom, u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Ostvarenju tog cilja poslužile su i dvije kontrolne utakmice, odigrane na Zlatiboru. Ekipu Zlatiborca iz Čajetine savladala je rezervna postava Rudara, 3:2, dok je prvi tim remizirao sa šampionom Bosne i Hercegovine, banjalučkim Borcem, 1:1. Naredni protivnik, u subotu, takođe na Zlatiboru, biće crnogorski prvak Mogren.

Bonus video: