Gazda Karpata dolazi po Mugošu

Na tribinama će se, kako saznajemo, naći i direktor Karpata Igor Jovićević, koji je porijeklom sa Cetinja, a nekada je igrao za Dinamo, NK Zagreb i Karpate.
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.06.2011. 22:20h

Gazda ukrajniskog kluba Karpati doputovaće danas u Podgoricu da na djelu vidi Stefana Mugošu, 20-godišnjeg napadača Budućnosti. Podgorički klub će, kako saznajemo, dobiti unosnu ponudu koju će vjerovatno - odbiti, baš kao što je odbio i ponudu Bolonje vrijednu 500 hiljada eura prije 15-ak dana.

Jer, stav podgoričkog kluba je da Mugoša ostane makar još jednu sezonu, sem u slučaju da ta ponuda bude zaista vrtoglava. A sam Mugoša spreman je da sa kapitenskom trakom povede svoj tim u okršaj sa Fljamurtarijem.

Na tribinama će se, kako saznajemo, naći i direktor Karpata Igor Jovićević, koji je porijeklom sa Cetinja, a nekada je igrao za Dinamo, NK Zagreb i Karpate.

"Mugoša je bio kapiten u svim mlađim kategorijama, kako klupskim tako i reprezentativnim. Zaslužio je naše povjerenje i procijenili smo da je spreman da predvodi i seniorski tim sa kapitenskom trakom", kazao je Nebojša Jovović, sportski direktor Budućnosti.

Mugoša kaže da ga ne opterećuju interesovanja drugih klubova.

"Čast je biti kapiten Budućnosti, potrudiću se da opravdam povjerenje. Što se tiče ponuda, uopšte ne razmišljam o njima, igrač sam Budućnosti i uskoro ću potpisati novi ugovor", rekao je Mugoša, koji nije želio da obeća golove.

"Nikada nisam obećavao golove, već samo da ću pružiti svoj maksimum. Vjerujem da ćemo uz dobru igru zabilježiti pobjedu koja će nam omogućiti miran revanš u Valoni".

Bonus video: