Počelo trebovanje ulaznica za gostovanje Švajcarcima

Cijena ulaznica za meč koji se igra 11. oktobra u Bazelu, na stadionu St.Jakob park, za navijače iz Crne Gore iznosi 30 švajcarskih franaka, što je po trenutnoj kursnoj listi oko 37 eura.
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: Savo Prelević
Vučinić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 28.06.2011. 16:12h

Fudbalski savez Crne Gore obavijestio je putem svog sajta sva zainteresovana pravna i fizička lica da od 28. juna do 25. avgusta 2011. godine mogu rezervisati karte za kvalifikacioni meč sa Švajcarskom.

Cijena ulaznica za meč koji se igra 11. oktobra u Bazelu, na stadionu St.Jakob park, za navijače iz Crne Gore iznosi 30 švajcarskih franaka, što je po trenutnoj kursnoj listi oko 25 eura.

Zahtjev za nabavku ulaznica, koji mora sadržati lične i kontakt podatke naručioca (telefon i e-mail), treba poslati faksom na broj 020/445-601, saopšteno je iz Fudbalskog saveza.

Orkšaj u Bazelu ujedno će biti i posljednji u grupnoj fazi kvalifikacija za crnogorsku reprezentaciju, koja nakon pet odigranih kola dijeli prvo mjesto u grupi sa Englezima (po 11 bodova). Švajcarci i Bugari imaju šest bodova manje, dok posljednji Vels još nije osvojio bod.

Bonus video: