Grbić između Olimpijakosa i Vojvodine

Priča o odlasku kapitena Mogrena Petra Grbića dobija novu dimenziju, zapravo ofanzivni vezista Budvana trenutno je između Olimpijakosa i novosadske Vojvodine
0 komentar(a)
GRBA, Foto: Savo Prelević
GRBA, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.06.2011. 07:28h

Danas bi mogao da bude dan odluke kada je u pitanju Grbićev odlazak, ili bi makar mnoge stvari mogle da budu mnogo jasnije. Grčki mediji navode da će na današnjem sastanku, koji će se održati u Beogradu, Olimpijakos uputiti zvaničnu ponudu za još dvojicu fudbalera sa Balkana...

Jedan od njih je kapiten Mogrena, a drugi 19-godišnji ofanzivni vezista Vojvodine, talentovani Aleksandar Katai. Interesantno da su prije samo nekoliko dana Grci uspješno okončali pregovore sa Partizanom, a doskorašnji vezista “crno-bijelih” Ljubomir Fejsa potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

A mogućnost da Grbić nakon svega završi u Vojvodini najavljuje i portal “sportal.rs”. Srbijanski portal navodi da “igrač Mogrena samo čeka da se završi papirologija kako bi i zvanično postao član Olimpijakosa, koji ukoliko dovede Kataia neće više imati mjesta za strance u timu”.

A u slučaju da Grci angažuju Kataia, Olimpijakos je spreman da pošalje Grbića na jednogodišnju pozajmicu u Novi Sad.

Interesovanje grčkog šampiona za jednog od najboljih igrača domaće lige traje već čitav mjesec i počelo je od momenta kada se sportski direktor kluba iz Pireja Darko Kovačević pojavio u loži podgoričkog stadiona u finalu nacionalnog Kupa... A da se Grbićev odlazak bliži, moglo se naslutiti i prije nekoliko dana - kapiten Mogrena nije otputovao na pripreme na Zlatibor sa ostatkom tima.

Ćetković tri godine u Jagieloniji

Budvane je prvi napustio Marko Ćetković, koji je juče samo ozvaničio saradnju sa Jagielonijom. Poljaci su doputovali u Podgoricu kako bi potpisali ugovor sa dojučerašnjim vezistom Mogrena.

"Prezadovoljan sam, potpisao sam trogodišnji ugovor. Sada samo čekam da dobijem radnu dozvolu, vjerujem da ću do petka biti u Poljskoj" kazao je Ćetković.

Bonus video: