Viljaš-Boaš želi Serhija Ramosa

Serhio zaslužuje bolji tretman u Realu zbog svega što je uradio za klub, ali i zbog kvaliteta - rekao je Rene Ramos, Serhiov brat i menadžer
0 komentar(a)
Serhio Ramos, Foto: REUTERS
Serhio Ramos, Foto: REUTERS
Ažurirano: 26.06.2011. 12:53h

Čelzi je spreman da pošalje Realu ponudu za Serhija Ramosa, prenose britanski i španski mediji.

Novi menadžer "plavaca" Andre Viljaš-Boaš je kao prioritet u prelaznom roku naveo dovođenje desnog beka. Želja je bila Danijel Alveš iz Barselone, ali je to nemoguća misija.

Sada se okrenuo ka španskom reprezentativcu, koji je nezadovoljan statusom koji ima u Realu, odnosno visinom plate.

Vilja-Boaš želi da se svom nekadašnjem mentoru uzme bitnog igrača. Ramos se povezuje sa brojnim klubovima iz Premijer lige, sa Arsenalom, Mančester junajtedom i Mančester sitijem.

I italijanski šampion Milan je bio voljan da ga dovede.

Čelzi je spreman da ponudi Realu 30 miloona funti (34 miliona eura), ali prema nekim informacijama Madriđani ga neće pustiti za manje od 40 miliona eura (45 miliona eura).

- Serhio zaslužuje bolji tretman u Realu zbog svega što je uradio za klub, ali i zbog kvaliteta. Normalno da je njegov kvalitet prepoznat od strane inostranih klubova. Primili smo pozive i zahtjeve zainteesovanih klubova, ali je sve u rukama Reala - rekao je Rene Ramos, Serhiov brat i menadžer.

Ramos ima godišnju platu od 2,8 miliona funti (3,1 milion eura), ali traži povećanje na 4,8 miliona funti (5,4 miliona eura).

Bonus video: