Lući: Blekburn je mali klub za Mirka

Za sada su stvari u stanju mirovanja. Informacija da Roma planira da pregovara sa Blekburnom su samo glasine
0 komentar(a)
Vučinić, Foto: REUTERS
Vučinić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 26.06.2011. 12:27h

Alesandro Lući, menadžer Mirka Vučinića, kaže da Blekburn nije dovoljno veliki klub za kvalitet koji ima napadač Rome.

Kapiten reprezentacije Crne Gore ima ugovor sa "vučicom" do 2013. godine, ali su se posljednjih dana pojavile informacije da je moguća selidba u Premijer ligu ili u Juventus.

Dogovoreni prelazaka Bojana Krkića iz Barselone u Romu, pojačao je glasine da je Mirko na izlaznim vratima rimskog kluba, ali je Lući rekao da će Vučinić otići samo ako se pojavi sličan ili veći klub.

- Blekburn? Mirka zaslužuju samo prestižni klubovi. Za sada su stvari u stanju mirovanja. Informacija da Roma planira da pregovara sa Blekburnom su samo glasine. Blekburn je ugledan klub, ali Mirka zaslužuju klubovi sa većim rejtingom - rekao je Lući za "Skaj sport Italija".

Vučinić se povezuje i sa Juventusom kao alternativa ukoliko klub iz Torina ne uspije da dovede Serđa Aguera iz Atletiko Madrida.

Međutim, Lući je demantovao bilo kakav kontakt sa Juvetusom.

- Dva kluba nikada nisu pregovarala. Sreo sam se sa ljudima iz Juventusa, ali povodom drugih stvari. Ne postoji dogovor. Juventus je prestižan klub kao Roma. Vučinić će ili ostati u prijestonici ili će preći u klub sličnom renomea - zaključio je Lući.

Vučinić je protekle sezone dao 10 golova na 28 mečeva.

Bonus video: