Marota: Nismo zainteresovani za Parka

Želimo da dovedemo vrhunskog igrača u napadu, a već imamo igrača svjetske klase na sredini terena Andru Pirla - istakao prvi operativac tima iz Torina
0 komentar(a)
Ji Sung Park, Foto: REUTERS
Ji Sung Park, Foto: REUTERS
Ažurirano: 26.06.2011. 08:44h

Generalni direktor Juventusa Đuzepe Marota demantovao je izjvještaje britanskih i italijanski medija da je klub iz Torina zainteresovan za dovođenje igrača sredine terena mančester junajteda Đi Sung Parka.

Menadžer reprezentativca Južne Koreje Federiko Pastorelo je prije nekoliko dana izjavio je da je razgovarao sa sportskim direktorom Juventusa Fabijom Paraticijem oko prelaska u Seriju A.

- Ne, nismo zainteresovani za Parka. Potpisaćemo ugovor sa kvalitetnim napadačem, a već imamo vrhunskog igrača na sredini terena Andreu Pirla. On donosi veliki kvalitet, a i primjer je pravog profesionalca - istakao je Marota.

Da je ovo bila samo dezinformacija, potvrdio je i sam Park.

- Nemam ništa da kažem o glasinama, želim da ostanem u Mančester junajtedu.

Marota, glavni guru za transfere u Juventusu, potvrdio je da će pokušati da dovede Serđa Aguera (Atletiko) ili Đuzepe Rosija (Viljareal), koji su savršeni za italijansku ligu.

- Radi se o talentovanim napadačima, koji mogu da naprave razliku. Oni se uklapaju u profil igrača koje tražimo - zaključio je Marota.

Bonus video: