Sise blizu Lacija

Kako javljaju italijanski mediji, predsjednik Lacija Klaudio Lotito, postigao je dogovor sa Panatinaikosom oko obeštećenja koje bi iznosilo 6,5 miliona eura.
80 pregleda 0 komentar(a)
Sise, Foto: REUTERS
Sise, Foto: REUTERS
Ažurirano: 24.06.2011. 10:56h

Lacio ima želju da u napadu ima tandem inernacionalnog iskustva i dolazanog kvaliteta – nakon Klosea, rimski klub je krenuo u ofanzivu da dovede napadača Panatinaikosa, francuskog internacionalca Đibrila Sisea. Da se ne radi samo o spekulacijama govori i podatak da će u toku današnjeg dana u Rim diputovati menadžer Sisea, Filip Piola, koji će se sresti sa čelnicima Lacija i razgovarati o ovom transferu.

Kako javljaju italijanski mediji, predsjednik Lacija Klaudio Lotito, koji je već dva puta u Francuskoj razgovarao sa menadžerom Sisea, postigao je dogovor sa Panatinaikosom (sa kojim ima ugovor do 2013. godine) oko obeštećenja koje bi iznosilo 6,5 miliona eura.

Problem predstavlja visina primanja Sisea, koje je u Atini godišnje zarađivao 2.760.000 eura, i htio bi da zadrži tu zaradu,i čak da je poveća. Lacio je, međutim, spreman da mu ponudi dva miliona eura godišnje za trogodišnji ugovor, plus, naravno, premije.

“Sise traži novi i uzbudljiv izazov, a Serija A to, svakako, jeste. Lacio je, uz to, veliki klub”, kazao je menadžer Sisea prije nekoliko dana.

Za Sisea je, međutim, zainteresovan i turski Galatasaraj (nudi tri miliona po sezoni), dok Siseova supruga “vuče” za povratak u Englesku, u Everton…

Bonus video: