Kapelu 24 časa da kaže „da”

- Želim trenera kojem mogu da vjerujem, koji ima iskustvo i harizmu - rekao je Morati i time jasno stavio do znanja da je pol pozicija rezervisana za Kapela
54 pregleda 0 komentar(a)
Kapelo_1, Foto: REUTERS
Kapelo_1, Foto: REUTERS
Ažurirano: 20.06.2011. 15:16h

Od danas je svima u Italiji jasno kakve planove ima Masimo Morati kada je novi trener Intera u pitanju. Italijanski mediji su tako nakon nekoliko dana lutanja lansirali valjda pravu istinu:

„Veliki favorit za klupu Intera je Fabio Kapelo. Tek ako propadne ta mogućnost, Morati će da se okrene Siniši Mihajloviću i Valteru Zengi”, napisala je „Gazeta delo sport”

Klupko će, međutim, da se odmota jako brzo, jer je vlasnik Intera dao Kapelu 24 časa da riješi sve sa Fudbalskim savezom Engleske i da preuzme milanski klub. Nakon toga će se znati da li će Moratiju da bude ispunjena višegodišnja želja da dovede velikog Fabija ili će opet morati da traži alternative...

- Želim trenera kojem mogu da vjerujem, koji ima iskustvo i harizmu. Imam i favorita, ali budite strpljivi - rekao je Morati i time jasno stavio do znanja da je pol pozicija rezervisana za Kapela.

Kako god, Inter će najkasnije do kraja sedmice da predstavi novog trenera i trenutno, čini se, klupi najbliži Zenga, legenda kluba...

Mihajlović je priznao da jedva čeka poziv.

- Tačno je da imam ugovor sa Fiorentinom, ali su mi ljudi iz kluba već rekli da mi neće praviti problem ako stigne ponuda Intera. Ja čekam, želim da vodim Inter, imam sjajan odnos sa svima u klubu, pogotovo sa Moratijem - kazao je Mihajlović.

Kapelu ugovor sa Englezima ističe nakon Evropskog prvenstva naredne godine, a kako su juče prenijeli engleski i italijanski mediji FA ne želi da ga pusti u ovom trenutku.

Bonus video: