PLJEVLJACI U BEČU

Vlahović: Austrija baš po meraku

Prezadovoljan sam, naravno ne zbog toga što smo dobili lakog rivala, već zbog toga što za protivnika imamo pravi tim, sa zapada, iz evropske države
71 pregleda 0 komentar(a)
rudar, Foto: Savo Prelević
rudar, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 20.06.2011. 13:30h

Rudar je imao težak žrijeb, rival Pljevljaka u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope je Austrija iz Beča, ekipa koja je bila najbolje rangirana od svih mogućih protivnika.

Pljevljaci će, međutim, pokušati da naprave iznenađenje i ponove uspjeh Petrovca iz 2009, kao i Budućnosti iz 2010. godine. Oba tima su se plasirala u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, Podgoričani doduše uz obilatu pomoć administracije Bakua (prvi meč dobili službeno sa 3:0).

Vezista Rudara Nedjeljko Vlahović zadovoljan je žrijebom.

"Prezadovoljan sam, naravno ne zbog toga što smo dobili lakog rivala, već zbog toga što za protivnika imamo pravi tim, ne iz neke "divlje" zemlje, već sa zapada, iz evropske države. Mislim da je Austrija iz Beča baš po mom meraku, ako već nije mogao da dođe Fulam", kazao je Vlahović.

Pljevljaci su, naravno, svjesni da su autsajderi.

"Austrija je favorit, ali dobili smo tim baš kakav smo i željeli, protiv kojeg ćemo moći da testiramo naše realne mogućnosti. Želio sam, dakle, što jačeg i atraktivnijeg protivnika, jer je ovo faza gdje nema lakih rivala", zaključio je Vlahović.