Morati se lomi oko Hidinka i Kapela

Dok „Korijere delo sport” kao gotovu stvar navodi dolazak Siniše Mihajlovića, „Gazeta delo sport” tvrdi drugačije
0 komentar(a)
Hidink, Foto: REUTERS
Hidink, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.06.2011. 18:54h

Italijanski mediji ni danas ne mogu da se usaglase ko je glavni kandidat (ili jedini) za klupu Intera nakon što je milanski klub neplanirano ostao bez Leonarda koji je pošao u PSŽ.

Dok „Korijere delo sport” kao gotovu stvar navodi dolazak Siniše Mihajlovića (pominje se da će da potpiše dvogodišnji ugovor najkasnije do četvrtka), „Gazeta delo sport” tvrdi drugačije - da Masimo Morati razmišlja o potpuno drugim stručnjacima.

Naime, „Gazeta” piše da se gazda Intera lomi oko Gusa Hidinka i Fabija Kapela, te Andre Viljaš-Boaša, ali i da šanse ima, doduše minimalne, Đanfranko Zola.

Morati je ostao tajanstven.

- Sve je moguće, ali jedan kandidat je za sada favorit - rekao je vlasnik „crno-plavih”.

Isti list piše da Kapelo nije rekao nijednom „ne” Moratiju i da sve više razmišlja da se vrati u Italiju, dok Hidinka privlači nešto sasvim drugo. Inter bi mu, navodno, dozvolio da uporedo vodi u reprezentaciju Turske sa kojom ima ugovor do 2012. godine. Upravo ga ugovor sa Fudbalskim savezom Turske sprečava da preuzme Čelzi.

„Kapelo ili Hidink - Morati odlučuje”, napisala je „Gazeta”.

Treća opcija, Viljaš-Boaš, sigurno košta najviše, a u Interu i dalje vagaju da li je obeštećenje od 15 miliona eura za trenera Porta u ovom trenutku isplativo za budućnost. Ipak, Morati i dalje pati za Žozeom Murinjom, a Boaš je neka vrsta Murinjove kopije.

I posljednja opcija („Gazeta” uopšte više ne pominje Mihu kao ozbiljnog kandidata) je Zola, jedini trener od svih nabrojanih koji je slobodan.

- Đanfranku laska što u Interu misle o njemu i sigurno da ne bi odbio takav klub. U svakom slučaju, još nismo dobili nikakav poziv - rekao je Zolin menadžer Fulvio Maruoćo.

Bonus video: