Benitez na „Parku prinčeva”

Svjetski mediji su prije nekoliko dana pisali da će Benitez da zamijeni Gusa Hidinka na klupi Turske, ali je za sada odlazak u PSŽ mnogo realniji
0 komentar(a)
Benitez, Foto: REUTERS
Benitez, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.06.2011. 17:08h

I jednog i drugog veže prošlost na klupi Intera, a sada bi mogli da sarađuju i u Parizu - Leonardova želja za klupu PSŽ-a je Rafael Benitez, objavili su francuski mediji.

Leonardo svakog dana treba i zvanično da postane sportski direktor u Parizu i ozbiljno razmišlja da na „Park prinčeva” dovede i jednog provjerenog stručnjaka. Prva varijanta je bio Žoze Murinjo (ali i najmanje realna, gotovo nemoguća), potom se pričalo o Karlu Anćelotiju, a sada i o Špancu koji je bez posla od decembra prošle godine kada je dobio otkaz u Interu. Tada ga je na „Đuzepe Meaci” zamijenio upravo Brazilac...

Benitez je donedavno bio u pregovorima sa čelnicima Aston Vile i Atletika iz Madrida, ali od povratka na klupu nije bilo ništa - „vilenjake” je preuzeo Aleks Mekliš, a Madriđane Gregorio Mancano.

Parižani sada žele da se vrate u vrh francuskog fudbala, samim tim i da se domognu Lige šampiona, a kao garancija uspjeha su bogati Arapi koji kontrolišu 70 odsto akcija kluba.

Svjetski mediji su prije nekoliko dana pisali da će Benitez da zamijeni Gusa Hidinka na klupi Turske, ali je za sada odlazak u PSŽ mnogo realniji.

„Leonardo zna šta hoće, Benitez je njegova prva želja”, napisao je „L'Ekip”.

Bonus video: