Danijel Levi neće da proda Luku Modrića

Prvi čovjek Totenhema zaprijetio Čelziju da će ga tužiti FA, ukoliko nastavi razgovore sa Modrićem koji ima važeći ugovor
0 komentar(a)
Modrić, Foto: REUTERS
Modrić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 19.06.2011. 09:11h

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nalazi se na meti Mančester junajteda i Čelzija, ali u Totenhemu neće da čuju da ga puste.

On je u London stigao 2008. godine i potpisao je šestogodišnji ugovor, a nedjeljno zarađuje 42 hiljade funti (48 hiljada eura).

"Crveni đavoli" i "plavci" mu nude ugovor po kome bi zarađivao 150.000 funti (171 hiljadu eura) za sedam dana, ali u Totenhemu neće da čuju za odlazak jednog od najboljih igrača.

- Ranije sam rekao da niko od naših ključnih igrača neće biti prodat i pri tome ostajem. Mi gradimo tim za budućnost i zadržavanje najboljih igrača je ključno za to. Po pitanju Luke Modriža nismo spremni da ga prodamo Čelziju ili bilo kom drugom klubu. Nećemo ući u bilo kakve pregovore oko njegove prodaje i ovim stavljamo tačku na priču oko toga - istakao je predsjednik Totenhema Danijel Levi.

On je najavio da će Čelzi tužiti Fudbalskoj asocijaciji Engleske ukoliko nastavi da razgovora sa igračem koji ima ugovor na još tri sezone.

"Plavci" su 2005. godine kažnjeni sa 300 hiljada funti (342 hiljade eura) jer su pregovarali sa Ešlijem Kolom, koji je tada imao važeći ugovor sa Arsenalom.

Takođe, prije dvije godine proglašeni su krivim od FIFA za pokušaj dovođenje Gaela Kakutem iz Lensa, ali je ta odluka kasnije ukinuta.

Bonus video: