Interov san je Andre Viljaš-Boaš

„Novi Murinjo”, kako zovu 33-godišnjeg stratega „zmajeva” može da ode iz Porta samo ako neki klub plati 15 miliona eura
58 pregleda 0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: REUTERS
Viljaš-Boaš, Foto: REUTERS
Ažurirano: 18.06.2011. 20:58h

Gazda Intera Masimo Morati je dobio još jedan negativan odgovor - Siniša Mihajlović je odbio da preuzme milanski klub i odluku obrazložio „željom da se dokazuje u Firenci”.

Iako pojedini italijanski mediji vjeruju da priča sa Mihom još nije gotova, te da je i dalje samo pitanje momenta kada će da stigne u Inter (pominje se da bi u ponedjeljak mogao da bude i promovisan), realnost je nešto drugo - Moratijeva jedina prava želja je trener Porta Andre Viljaš-Boaš.

„Novi Murinjo”, kako zovu 33-godišnjeg stratega „zmajeva” može da ode iz Porta samo ako neki klub plati 15 miliona eura, a Morati je, kako piše „Gazeta delo sport”, večeras poslao u Porto sportskog direktora Marka Branku i poručio mu da ne bira načine da zaključi „posao ljeta”.

Viljaš-Boaš možda jeste najveći Moratijev san, ali su portugalski mediji sigurni da ovaj ostaje u Portu. Pogotovo nakon što je Boašov agent Karlos Gonkalveš rekao da ni sa kim nije pričao.

- Priče o njegovom odlasku u Inter su besmislene - bilo je sve što je kazao Gonkalveš za portugalski „Rekord”.

Viljaš-Boaš je, inače, bio pomoćnik Murinju u prvoj sezoni Specijalnog u Interu, a potom je preuzeo Akademiku, a nakon toga i Porto.

Sa Portom je napravio fenomenalan posao - osvojio je prvenstvo, Kup Portugala i Ligu Evrope i tako promovisao sebe u najtalentovanijeg trenera na planeti.

Bonus video: