Rudar krenuo, Radojičić najavio borbu za trofeje

"Od ekipe očekujem da bude bar na prošlogodišnjem nivou", kazao trener Rudara Dragan Radojičić
0 komentar(a)
Rudari, Foto: Savo Prelević
Rudari, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 16.06.2011. 17:39h

Sa novim šefom i „starim“ ostatkom stručnog štaba, sa „starim“ igračkim pogonom (izuzimajući, privremeno otsutne Bojića, Franciškovića i Ivicu Jovanovića) i novim licima prekomandovanim iz kadetskog i omladinskog tima, počeli su pripreme za novu sezonu u pljevaljskom prvoligašu.

Novi trener Dragan Radojičić, iako svjestan nasljeđa koje mu je, osvajanjem tri od četiri moguća trofeja u prethodne dvije godine, ostavio Nebojša Vignjević, naglašava da odstupnice nema i da ciljevi Rudara ostaju isti, dakle pobjednički:

"Nema tu mnogo prostora za filozofiranje ili kalkulacije. Rudar je odavno pred sebe postavio neke standarde, a na svima nama koji radimo u tom klubu, je da učinimo sve da ih ispoštujemo. Znači, od ekipe očekujem da bude bar na prošlogodišnjem nivou, a kada to prevedem na konkretne ciljeve, podrazumijeva se borba za trofeje. A ta borba, nadam se, daće prave rezultate. Po prirodi sam optimista, volim da pobjeđujem, vole to i Pljevljaci, pa kada se sve kockice slože i tome doda sjajna atmosfera po kojoj je ovaj klub postao prepoznatljiv, nema razloga da svi zajedno ne vjerujemo u još jednu lijepu fudbalsku priču.

Za razliku od prethodnih godina, Pljevljaci ovog puta neće trošiti puno novca za pripreme. Kako sada stvari stoje, čitav ciklus će biti odrađen pod Golubinjom i na terenu u obližnjoj Borovici.

Bonus video: