Meksički fudbaleri sada negativni na testu

Igrači i neki članovi stručnog štaba rekli su da su pozitivni rezultati uzoraka, koji su urađeni na pripremama pred početak turnira, posljedica zaraženog mesa
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2011. 13:08h

Fudbalski savez Meksika (FMF) objavio je da su petorica igrača koji su ranije bili izbačeni iz reprezentacije zbog dopinga na Gold kupu na drugom testiranju bili negativni na zabranjenu supstancu klenbuterol.

FMF je rano jutros istakao da su testovi urađeni u laboratoriji Univerziteta u Los Anđelesu. Savez je naveo da su golman Giljermo Očoa, defanzivci Fransisko

Rodriges i Edgar Duenjas, kao i vezni igrači Kristijan Bermudes i Antonio Naelson sada zatražili drugi test za prve uzorke koji su 21.

maja bili pozitivni.

Igrači i neki članovi stručnog štaba rekli su da su pozitivni rezultati uzoraka, koji su urađeni na pripremama pred početak turnira, posljedica zaraženog mesa.

Meksičko ministarstvo poljoprivrede dovelo je u sumnju taj razlog uz navode da postoji jako malo slučajeva zaraženog mesa.

Uprkos gubitku čak petorice igrača, Meksiko je lako prošao u četvrtfinale Gold kupa pošto je takmičenje završio na prvom mjestu Grupe A.

Bonus video: