Rednap dobija Drogbu i 35 miliona eura

Rednap odbio 35 miliona eura, a Čelzi pojačao ponudu - sada nudi uz taj novac i Didijea Drogbu
0 komentar(a)
Modrić, Foto: REUTERS
Modrić, Foto: REUTERS
Ažurirano: 14.06.2011. 17:18h

Totenhem se i dalje brani od velikana kada je u pitanju prodaja Luke Modrića, ali se čini da je samo pitanje trenutka kada će morati da prizna poraz.

Čelzi je nedavno ponudio Totenhemu 35 miliona eura za hrvatskog fudbalera, a Hari Rednap se nije dvoumio, samo je pocijepao papir sa ponudom i istakao da Modrić nije na prodaju.

- Zadržaćemo Luku, on je ključan igrač za naš tim. Mančester junajted neće da proda Runija, niti Čelzi Lamparda ili Terija. Onda nećemo ni mi Modrića, jer nismo klub koji se lako odriće svojih igrača - rekao je Rednap.

Međutim, nakon novog napadač „plavaca” možda i razmisli, jer je Čelzi spreman da uz 35 miliona eura na „Vajt Hart lejn” pošalje i Didijea Drogbu.

Navodno, u Čelziju su sigurni da je Drogba osoba koja usporava povratak u staru formu Fernanda Toresa i da je vrijeme da ga polako sklanjaju sa „Stemford bridža”. Kako piše „Dejli mejl”, situacija bi se promijenila samo ako Čelzi preuzme Gus Hidink koji jako cijeni napadača iz Obale Slonovače. U suprotnom, Drogba ovog ljeta sigurno napušta Čelzi...

Bonus video: