Priznao i Mirkov menadžer: Rastanak sa Romom je blizu

Sastao sam se sa sportskim direktorom Rome Valerom Sabatinijem i riječ koja najbolje oslikava trenutnu situaciju je razvod", opisao je slikovito Lući.
0 komentar(a)
Vucina, Foto: Reuters
Vucina, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.06.2011. 17:21h

Mirko Vučinić sve je bliži odlasku iz Rome, čini se da je samo pitanje dana kada će se pozdraviti sa Rimljanima.

Priznao je to i onaj koji je do sada uglavnom tvrdio da će ostati - njegov menadžer Alesandro Lući.

"Sastao sam se sa sportskim direktorom Rome Valterom Sabatinijem i riječ koja najbolje oslikava trenutnu situaciju je razvod", opisao je slikovito Lući.

Vučinić ima ugovor do 2013. godine, ali sve su prilike da će ga Roma prodati ovog ljeta i inkasirati 30 miliona eura na njegovoj prodaji. Iza Vučinića je čudna sezona u dresu Rome, koja je počela klupom kod Klaudija Ranijerija, nastavila se povratkom u tim i serijom golova, a završila promašajima i zvužducima sa tribina.

Crnogorski kapiten nosi dres "vučice" već pet sezona, od 2006. godine, i možda je pravo vrijeme za promjenu sredine.

"Fudbal treba da bude zabava, ali kada se svaki dan postavlja pitanje da li ostajete ili odlazite, onda teško da možete da ostanete mirni. Takva je situacija sa Mirkom već nekoliko mjeseci", kazao je Lući.

Kako trenutno stvari stoje, 27-godišnji Nikšićanin je najbliži prelasku u Juventus. Na prvoj strani današnje "Gazete delo sport" izašao je naslov "Vučinić - pretpostavka Juventus", a čini se da je torinski klub za sada jedini spreman da plati 30 miliona eura.

Lući, međutim, nije odbacio mogućnost da se situacija preokrene i da Vučinić ostane u Romi.

"Naravno, spreman sam da se ponovo sastanem sa direktorom Sabatinijem, ali i sa predsjednikom Di Benedetom takođe", zaključio je Lući.

Uprkos promjenjivoj formi, Vučinić je u minuloj sezoni u Seriji A postigao 11 golova.

Bonus video: